Design

Behöver du hjälp med designen av ditt marknadsmaterial så har vi rätt proffs även för det.

Vår stora styrka här, jämfört med traditionella byråer, är våra möjligheter att göra design riktigt effektivt – även vid stora produktioner.

Våra art directors jobbar strategiskt och kreativt. De vet vad som lyfter ditt budskap bäst i respektive kanal – såväl fysiska som digitala. Och genom tajt samarbete i produktionsteamet med grafiska formgivare når vi en hög produktionstakt oavsett uppdrag.

Från ax till limpa

Har ni redan en grafisk manual? Då tillämpar vi den på bästa sätt. Behöver ni hjälp med att sätta varumärket från start? Då tar vi gärna ett helhetsgrepp över er design, så som vi redan gjort med framgång för bland annat nya kedjor.

Vi levererar koncept för kampanjer och lanseringar av olika slag där kreativ höjd är viktigt. Och vi syr ihop uppdrag där trycksaker med hundratals sidor fyllda med olika leverantörers bilder och logotyper samsas under ett enhetligt designmanér. Allt utifrån behov.

Resultatet är kommunikation med hög kreativ höjd, som är effektiv både vad gäller tid, pengar och effekt.

Enkel överblick med eProof

För större arbeten sker samarbetet i vårt egenbyggda verktyg eProof. Där laddas korrektur upp, olika statusar sätts för att få enkel överblick, kommentarer kan läggas in och användare taggas, behörighetsnivåer kan väljas och externa partners och leverantörer kan bjudas in.