I vår e-bok om Glocal Marketing lär du dig bland annat:

 • Vad Glocal Marketing är och vad arbetssättet innebär – med hjälp av vår checklista och jämförelsetabell kan du avgöra hur glokalt ni arbetar idag.
 • Vilka fördelar som finns med att arbeta glokalt – det kan bland annat minska det manuella arbetet på den centrala marknadsavdelningen och göra kommunikationen mer relevant och personlig, dessutom brukar engagemanget i organisationen öka.
 • Hur du tar fram en glokal marknadsstrategi – vi guidar dig igenom fyra steg, från en utvärdering av ert nuläge, via kunskap och riktlinjer och verktyg till former för löpande samarbete centralt och lokalt.
 • Mappa kundresan på lokal nivå – vi bjuder på en kostnadsfri mall för central och lokal kundresa, ett värdefullt verktyg som kan användas till exempel under en workshop med lokala representanter.

  Ladda ner vår e-bok om Glocal Marketing kostnadsfritt

  Fyll i din information så skickar vi ett e-postmeddelande med hela e-boken som en pdf-fil.  Läs om hur vi lagrar och behandlar personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

  Jag godkänner att Wonderville använder mina kontaktuppgifter för att skicka relevant information eller kontakta mig på annat sätt.