Christoffer ingår i företagets ledningsgrupp och leder produktionsteamet i Örebro. Hans insatser kommer att få stor betydelse i Wondervilles tillväxtsatsningar framöver.  

Kennet Båth, VD Wonderville: 

– Vi siktar på att öka kraftigt kommande tre år, med fokus på de stora kedjorna – företag som ofta har komplexa processer, berättar Kennet. Vi bygger för skalbarhet, och rustar nu för tillväxt. Christoffer har alla de kompetenser vi sökte för att kunna lyckas med det på bästa sätt.  

– Christoffer är outstanding på projektledning och struktur; hur man sköter processer. Hos oss får han möjlighet att ta ut svängarna som operativ chef. Han kommer dessutom att gå in som projekt- och processledare i projekten för våra största kunder.  

Christoffer Moberg, ny COO Wonderville: 

– Jag insåg den verkliga kraften i riktigt välstrukturerad projekt-, produktions- och logistikplanering i mina olika roller under de 14 år jag arbetade på BillerudKorsnäs. Erfarenheterna därifrån tog jag sedan med mig till Millcon, och nu till Wonderville, berättar Christoffer. 

– Wonderville är precis i färd med att växla upp, och det tilltalar mig. Jag kan komma in med mina erfarenheter från en stor organisation, och applicera dessa på en idag mindre organisation som kommer att växa stort de kommande åren. De erfarenheterna kommer också till nytta för Wondervilles kunder i planering och genomförande av deras projekt.  

– Det finns en enorm potential i Wondervilles verktyg som jag ser fram emot att få ta mig an operativt. Det finns också stora outforskade marker för Wondervilles tjänster framöver.